Principii orientative

Principii orientative de asimilare si Manifestul „Munca Inteligenta pentru IMM-uri”

Ultimul produs intelectual (PI) din proiect este reprezentat de doua elemente distincte, care servesc aceluiasi scop: sa amplifice si sa valorifice integrarea proiectului dincolo de parteneriatul SWIFT si sa optimizeze oportunitatile de multiplicare a acestuia independent de co-finantarea UE.

Aceste elemente ale PI sunt reprezentate de:

  • Principiile orientative de asimilare atat a rezultatelor proiectului cat si a documentelor livrabile dincolo de scopul parteneriatului si de anvergura proiectului. Aceste principii orientative consta intr-un set de actiuni „de facut”, pentru a integra si sustine SWIFT dupa incheierea co-finantarii din partea Erasmus+ si pentru a exploata oportunitatile sale de multiplicare in mod independent de consortiul SWIFT.
  • Un Manifest „Munca Inteligenta pentru IMM-uri”, care ofera contributii utile la ecosistemul antreprenorial in domeniul specific aflat la intersectia dintre emanciparea digitala si managementul afacerii/personalului. Manifestul este un document oficial care aduna toate experientele acumulate in decursul implementarii si consolidarii abundentei de cunostinte despre dinamica emanciparii digitale, antreprenoriatului, a managementului afacerii si personalului, din perspectiva practica si operationala.

Documentul de asimilare reprezinta o suma de principii orientative operationale pentru alti operatori din ecosistemul de educatie si instruire, preocupati si profund interesati de exploatarea si valorificarea modelelor/cadrului de Munca Inteligenta, pentru o mai buna sustinere a procesului de digitalizare a IMM-urilor din UE.Guidelines      Manifesto