Training

Comunicare digitala si online
Instrumente TIC pentru digitalizare și lucru inteligent pentru IMM-uri

În cadrul acestui curs veți afla despre multe dintre cele mai importante instrumente TIC utilizate atât de întreprinderile mari, cât și de IMM-uri. Aceasta include diferite opțiuni de platforme pentru gestionarea afacerilor, instrumente de comunicare și colaborare și sfaturi pentru a promova comunicarea digitală, astfel încât să puteți profita la maximum de ceea ce poate oferi tehnologia și echipa dvs.

Mergeti la cursComunicare digitala si online
Metode de comunicare moderne și sigure pentru lucrul de la distanță

Scopul acestui instrument de instruire este de a vă ajuta să comunicați și să lucrați cu echipa online, ca și cum ați fi împreună în birou. Separarea fizică nu ar trebui să reprezinte un obstacol în continuarea desfășurării muncii în cele mai bune condiții. Este în mod deosebit important să vă puneți de acord cu privire la modul de comunicare din cadrul echipei. Acest instrument vă aduce în atenție instrumente de comunicare specific, precum și modul în care ar trebui să arate o strategie de comunicare.

Mergeti la cursStarea de bine personala
Condiții operaționale pentru un bun echilibru între viața profesională și cea privată

Fiecare persoană are doar o cantitate limitată de timp și energie disponibilă în fiecare zi. Pentru a crea un echilibru sănătos între viața profesională și cea privată, resursele de timp și energie trebuie utilizate astfel încât ambele domenii să beneficieze. Dacă cineva își pune cea mai mare parte a timpului sau a energiei într-unul dintre domeniile vieții, atunci celălalt suferă și creșterea stagnează. Acest instrument de formare ajută angajatorii și angajații să-și îmbunătățească echilibrul dintre viața profesională și cea privată, oferă sfaturi și exerciții cu instrumente de autoevaluare și liste de verificare.

Mergeti la cursStarea de bine personala
Starea de bine personală la locul de muncă

Înțelegerea legăturilor dintre nevoile psihologice, motivație și parametrii specifici pentru îmbunătățirea calității vieții angajaților și a activității profesionale.

Mergeti la cursImbunatatirea productivitatii echipei de acasa
Rezolvarea problemelor tehnice pentru munca inteligentă

În acest curs veți afla despre cele mai frecvente probleme tehnice care pot apărea atunci când lucrați de la distanță, cum să le identificați și soluții posibile pentru fiecare dintre ele. Veți găsi, de asemenea, un ghid de bază pentru o întreținere preventivă a echipamentului pentru munca inteligentă.

Mergeti la cursImbunatatirea productivitatii echipei de acasa
Cadrul competențelor antreprenoriale pentru a prospera în era post-COVID: EntreComp pentru munca inteligentă

Obiectivul acestui modul de formare este de a sprijini familiarizarea cu EntreComp – cadrul UE oficial pentru educație și formare în domeniul atitudinilor antreprenoriale. Precum s-a menționat în materialul de formare, pilonii EntreComp pot fi priviți ca puncta strategice de intrare pentru consolidarea rezilienței antreprenoriale și a capacității de adaptare la șocurile externe. Ceea ce antreprenorii pot lua de la EntreComp este un cadru de referință fiabil pentru a măsura și contra-evalua nivelul lor de competență în tranziția către o mentalitate reînnoită și un model operativ: de la catchers-up la factori de transformare și creștere

Mergeti la cursManagement Agile pe obiective
Management Agile după obiective

Înțelegerea metodologiilor vechi și noi de stabilire a obiectivelor; principalele diferențe, avantaje și dezavantaje; ce este transformarea agilă și cum poate fi implementată.

Mergeti la cursAuto-eficacitate smart
Auto-eficacitate, motivație și strategii de creștere a productivității pentru munca inteligentă

O mai bună înțelegere a autoeficacității și a relevanței acesteia în contextul muncii inteligente Capacitate îmbunătățită de a identifica principalele surse de distragere a atenției și de pierdere a timpului ca lucrător inteligent Capacitate îmbunătățită de a stabili obiective și de a vă crea propriile strategii pentru a rămâne motivați și a îndeplini în mod eficient sarcinile în contextul muncii ”smart”

Mergeti la cursComunicare digitala si online
Management de proiect pentru telecommuteri: Exploatarea bunelor practici din cadrul DigComp

Obiectivul acestui modul de formare este de a introduce cititorii în cadrul oficial al UE pentru formare și educație privind competențele digitale. Lucrătorii ”smart” pot utiliza DigComp pentru a identifica domenii de formare de interes pentru perfecționarea competențelo în ceea ce privește alfabetizarea digitală și lucrul instrumentelor IT.

Mergeti la cursTelemunca: o sectiune de instrumente digitale pentru managementul afacerii
Securitatea cibernetică și instrumentele digitale pentru IMM-uri. Fiți pregătiți să preveniți și să rezolvați atacurile cibernetice

În cadrul acestui curs veți dobândi cunoștințe de bază despre Securitatea Cibernetică, la nivel de business, dar și la nivel de utilizator/angajat. Veți învăța definițiile principalelor riscuri cibernetice care vă pot pune în pericol securitatea și securitatea afacerii; Veți învăța principalele instrumente de prevenire a criminalității informatice cu ajutorul unui ghid de bază al securității cibernetice, care vă va ajuta să știți care sunt măsurile de bază de urmat pentru a vă proteja IMM-ul de aceste amenințări pentru a putea să lucrați de la distanță într-un mod mai sigur.

Mergeti la curs