• SWIFT SME


  Munca inteligenta: Instruire flexibila si inovatoare pentru IMM

  Identificata ca o necesitate a IMM-urilor din UE de a adopta Munca Inteligenta ca modalitate de crestere a eficiente, de imbunatatire a conditiilor de lucru si de reducere a costurilor.

  Aflati mai multe de aici »
 • SWIFT SME


  CONTEXT & NECESITATE

  IMM-urile din UE sunt afectate in cea mai mare masura de efectele negative ale pandemiei de COVID-19 si carantina aferenta: Europa este „inchisa pe zona de business” si in timp ce firmele mari au sisteme ...

  Aflati mai multe de aici »

Cartografiere

Cartografierea ofera o perspectiva valoroasa din punctul de vedere al furnizorului din sectorul privat, profund implicat in promovarea si valorificarea TIC pentru competitivitate in afaceri, consultanta in management, antreprenoriat, activitati independente si eficienta VET din perspectiva non-formala.

Aflati mai multe de aici

Instruiri

Este nucleul proiectului SWIFT si inglobeaza continutul instruirii impreuna cu resursele incluse, cum ar fi exemple si cazuri, recomandari, liste cu ce trebuie si ce nu trebuie facut, indrumari, bune practici si glosare pentru valorificarea, integrarea si exploatarea conceptului de Munca Inteligenta.

Aflati mai multe de aici

Principii orientative

Obiectivul este dezvoltarea principiilor orientative incorporate de promovare a asimilarii produselor si a rezultatelor proiectului, conferind vizibilitate proiectului in plan European.

Aflati mai multe de aici

Stiri recente

CONTINUTURI DE FORMARE SI SOLUTII OPERATIONALE PENTRU SMART WORKING: PLATFORMA SWIFT SME DISPONIBILA

In primele luni ale anului 2020, odata cu cresterea globala a infectiilor COVID-19, antreprenorilor si angajatorilor li s-a c&#...

Consortiul s-a reunit in sedinta inaugurala on-line a proiectului co-finantat prin programul Erasmus +, intitulat SWIFT SME – Munca Inteligenta: Instruire flexibila si inovatoare pentru IMM-uri.

In data de 30 noiembrie 2020, consortiul a participat la sedinta inaugurala on-line a proiectului co-finantat prin programu...

Parteneri